Mest stilte spørsmål

Hva er NLP?


NLP betyr Neuro Lingvistisk Programmering. Det handler om hvordan vi har en viss atferd tilegnet gjennom erfaring, hvordan vi tenker, hvordan hjernen fungerer og hvordan vi kommuniserer. 

 

Hva er en Coach? 


Coaching vil si aktivitetsbasert kompetanse. En coach hjelper sin klient fra A til B, gjennom samtaler, aktiv lytting og tilpassede øvelser og teknikker. I ditt samarbeid med meg, vil jeg hjelpe deg med å identifisere, aktivere og bruke de personlige ressursene du allerede har - men som du kanskje ikke helt vet at du har - til å løse utfordringer og til å oppnå mål. 

Hva betyr "empowering"?

Å gjøre noen sterkere og mer selvsikker når det kommer til å kontrollere sitt eget liv og oppnå akkurat det de vil. Å hjelpe noen til å forstå hvor frikin´amazing de er, kansje for første gang?!

 

Hvordan fungerer dette?


Når du tar kontakt med meg, prater vi litt om hva du ønsker. Etter dette har vi vårt første møte over Zoom - eller in person om du bor i nærheten. Dette blir utgangspunktet for videre samarbeid og jeg vil utfra denne første samtalen bygge et individuelt opplegg for deg slik at du skal nå målene du setter deg. Men husk, det er DU som gjør all jobben. Jeg bare hjelper deg finne frem til den lille råtassen du allerede er :)

 


VÅR SYNNØVE SOLBAKKEN

MÅLSETTINGSCOACH, WORKSHOP- & FOREDRAGSHOLDERCopyright © All Rights Reserved