Om Sinnpsyktbra

Da jeg var liten pleide pappa å spørre om hvordan dagen vår hadde vært, hver dag ved middagsbordet. Søsknene mine og jeg fortalte som regel det som ikke hadde vært så bra...


Siden den gang har jeg lagt mer og mer merke til det samme når jeg spør andre om lignende spørsmål. Jeg har brukt mye tid på å fundere over og reflektere rundt hvorfor det er slik at vi mennesker har et negativt fokus i livet.


Jeg funderte faktisk så mye over dette at jeg i 2015 startet på en bacehlor i psykologi for å fortså bedre. I 2018 opprettet jeg "Sinnpsyktbra", og i 2019 sertifiserte jeg meg innenfor NLP Paractitioner & master, samt coaching.


I likhet med pappa, som begynte å spørre "hva har vært det beste med dagen din?", har jeg også blitt smart med spørsmålene mine - faktisk så smart at det vil endre din måte å se verden på.

Hva kan du gjøre om du kjenner at livet er trist? Hvilke verktøy kan du benytte deg av for å nå målene du setter deg, men som du synes er vanskelige? Hvordan kan du bruke dine egne ressurser for å få en mer positiv hverdag? Hvordan kan du få det sinnpsyktbra?

 

 

I dagens samfunn er det så viktig å installere de riktige programvarene i hjenen din, slik at ingen kan komme å sette inn virus gjennom sosiale medier, ved å få deg til å tro at ikke du er bra nok eller ved å slukke ditt indre lys. 

 

Jeg har en bachelor i psykologi, er sertifisert NLP-master og coach.

 

Jeg mener at det å ta vare på seg selv må læres, akkurat som engelsk og naturfag. Alle fortjener å ha det sinnpsyktbra, og det er nettopp derfor jeg er her. Jeg brenner for empowement, for målbevissthet, for gråt og for positive tanker.

 

Mitt mål med sinnpsyktbra er å bevisstgjøre, gi deg konkrete verktøy du kan bruke i hverdagen og for å rett og slett "gi hjernen din en aldri så liten vask", slik at du kan få bli den beste versjonen av deg selv!

 

 

Hørtes dette interessant ut?

 

 


 

    Powered By ConvertKit

    VÅR SYNNØVE SOLBAKKEN

    MÅLSETTINGSCOACH, WORKSHOP- & FOREDRAGSHOLDER    Copyright © All Rights Reserved