Master Your Mind

Da jeg designet dette programmet, tenkte jeg på deg.


Du som stadig setter deg mål du ikke klarer å nå, du som føler at "alle andre" klarer så mye - mens du sitter fast, du som ønsker en positiv endring men som ikke vet hvor startstreken, eller målstreken, er. 


Du som er så klar for å gjøre noe positivt med livet ditt, og som trenger et vennlig push i riktig retning.


Jeg vet akkurat hvordan du har det, og har gjennom mange år tilegnet meg noen heftige triks jeg ønsker å dele med deg. Ikke bare sitter jeg på insane mye digg informasjon som kan gi deg "aha-opplevelser" herifra til månen, jeg sitter også på helt unike verktøy som får hjernen din til å jobbe på helt nye måter.


Jeg har coachet unge voksne fra hele Norge, og nå er det din tur!Master your mind er et 6-ukers online coachingprogram som tar deg fra A til Å når det kommer til mål og vaner. Du får tilgang til kurset gjennom en enkel portal (med egen app til telefon. I know, its pretty awesome). I portalen finner du alt du trenger av videoer, arbeidsbøker, bonuser, verktøy og annen snacks som tar deg gjennom reisen av å bli kjent med hjernen din, vanene dine og hvorfor i alle dager du gjør som du gjør. 


I tillegg til dette kan du velge å bli med i en privat facebook-gruppe med andre råtasser som er på samme reise som deg. Her kan du hente tips, støtte og motivasjon til å nå målene du setter deg - og få tilgang til bonus-livesendinger med meg der jeg tar for meg ulike temaer innenfor mål og vaner.


Etter kurset vil du sitte igjen med masse deilig kunnskap om deg selv, hjernen din, måloppnåelse og hvilke vaner du kan ta vare på (og ikke minst, hvilke du kan krølle sammen og kaste i containeren). 


Jeg gleder meg til å se resultatene dine, og til å følge deg på din unike reise!Det som fikk meg til å melde meg på kurset til Vår var et håp og ønske om endring. Gjennom ukene i kurset har jeg jobbet med å kartlegge vaner, og spesielt uvaner og endre dem til gode vaner. For min del har det handlet om å stabilisere sinnet gjennom å ikke agere på de samme vanemønsterne. Det viktigste for meg har vært motivasjonen jeg har fått gjennom Vår og MYM gruppa. Hun har fått meg i gang, fått meg til å ønske å gjennomføre og få til de tingene jeg ønsker.

Kursdeltaker, 22 år

Dette kan du glede deg til:

+ 6 moduler som tar deg fra A-Å når det gjelder målsetting, konkret måloppnåelse, vaner og ulike elementer som spiller inn.


+ Egen fb-gruppe for familien der vi er del av en ikke-dømmende og utelukkende positiv greie som gjør at du kan stille spørsmål, få tilgang til bonusmaterielle og få støtte i din prosess. 


+ Gruppe-livesendinger gjennom fb-gruppen.


+ Oppgaver og arbeidsark som leder deg nærmere målet ditt. 


+ over 17 videoer som er tilpasset informasjonen og det du skal lære, som du kan se på når og hvor du vil. 


+ Rått bonusmateriale.


+ Rabattkoder på private coachingtimer

Modulene:

Modulene tar deg blant annet gjennom


+ Mål

+ vaner

+ hjernen

+ emosjonelle vaner

+ grensesetting

+ tankefeller & indre sabotører

+ Øyeblikkelig tilfredstillelse

+ affirmasjoner

+ motivasjon


+++Det største må være når æ oppdaga i praksis kor mye mer arbeidskapasitet æ fikk gjennom å kutte ut energien min på ting æ ikke hadde lyst å bruke tida mi på ❤


Annikken,

31 år

Jeg er så glad for at jeg meldte meg på dette kurset, og tar med meg all kunnskapen videre for å gå enda dypere i meg selv. Dette er noe, etter min mening, alle burde vært gjennom flere ganger i løpet av livet for å få det litt bedre med seg selv.


Mina Solbakken, 28 år

Det har vært kjempe gøy rett og slett, og det er takket være en coach som er så raus, engasjert, positiv og ikke minst god på å få en til å tenke gjennom litt selv også. Dette har vært en en god investering i meg selv!!Elisabeth Barreng,

35 år

Dette lærer du:

 • Hvordan du identifiserer deg selv, og målene dine
 • Spesifikt hvordan hjernen din fungerer og hva som skal til for å "vaske" den litt
 • Hva vaner er og hvordan de dannes (og ja, vaner er mye mer enn å pusse tenner eller å slå av lys hver gang du går ut av et rom)
 • Hvordan du kan manipulere vanene dine (they never saw it coming...)
 • En unik måte å oppnå mål på, gjennom helt spesielle verktøy
 • Å se hvor vanene dine kommer fra og hvorfor du gjør det samme gang, på gang, på gang, på gang... 
 • Hvordan bygge trygghet i deg selv gjennom mestring
 • Hvordan kjenne på frykt og allikevel gå ut av komfortsonen din for å nå målene du setter deg
 • Å forstå hvor RÅ du er, og hvor mye av livet ditt du kan endre med enkle grep.Total verdi 8 000,-


Bonus #1


Eksluslivt opptak av internasjonal coach Allison Callan, der hun snakker om motivasjon. 


Verdi: 3 500,-Bonus #2


Egne data- og mobilbakgrunner for motivasjon og inspirasjon.


Verdi: 500,-Bonus #3


Minfulness-meditasjon


Verdi: 499,-
Total verdi: 12 499,-

Vår har vært ekstremt hjelpsom hele veien, med et genuint ønske om at hele gruppa skal nå målene sine. Jeg husker under vår første time sa jeg til Vår at jeg skal "prøve å få det til". Da fikk jeg beskjed om at jeg ikke skulle "prøve" jeg skulle bare gjøre det. Den måten å snakke til seg selv på har vært konstruktiv og viktig, og jeg har trengt at noen utenforstående har hjulpet meg igang.


Det eneste jeg skulle ønske var annerledes med dette kurset er et enda lenger program :D


Til andre som vurderer å bli med ville jeg sagt at jeg tror hvem som helst hadde hatt bruk for dette kurset. Man tror det kanskje ikke selv, men det kan gi veldig gode verktøy for å holde seg i gang, og nå målene sine.

Victoria, 22 år

Akkurat nå har du to valgmuligheter...


Bonus #4


10% på 1-1-coachingtimer


Total verdi: 12 499,-

Din pris: 2 649,-

Nå er du klar!

Det er på tide å være modig. Pust dypt med magen, gå ut av komfortsona, og sats på deg selv. 
Er du klar for å ta livet ditt til neste nivå?

Best verdi

Pris

2 649,-

Delbetaling, 3 mnd

Pris

3 x 999,-

Ønsker du faktura? Ta kontakt!

  Powered By ConvertKit

  VÅR SYNNØVE SOLBAKKEN

  MÅLSETTINGSCOACH, WORKSHOP- & FOREDRAGSHOLDER  Copyright © All Rights Reserved