NLP & Coaching

Hva er NLP & Coaching?


NLP betyr Neuro Lingvistisk Programmering. Det handler om hvordan vi har en viss atferd tilegnet gjennom erfaring, hvordan vi tenker, hvordan hjernen fungerer og hvordan vi kommuniserer. Coaching vil si aktivitetsbasert kompetanse. En coach, aka jeg, hjelper mine klienter fra A til B, gjennom samtaler, aktiv lytting og tilpassede øvelser og teknikker. I ditt samarbeid med meg, vil jeg hjelpe deg med å identifisere, aktivere og bruke de personlige ressursene du allerede har - men som du kanskje ikke helt vet at du har - til å løse utfordringer og til å oppnå mål. 


Det som er unikt med meg, er at jeg er en ung voksen som coacher unge voksne. 


Det kan være vanskelig for dem som er 40+ å forstå hva vi som unge voksne må forholde oss til i dag av press, påvirkninger og stress. Press på å være "på", men ikke for mye - men heller ikke for lite. Å bli påvirka av hun digge modellen som får 198467364 likes på Instagram og som typen ser på ved hver anledning, eller bildene av han hotte som stadig popper opp på damas instaprofil. Stress i form av å konstant føle seg dømt fordi du ikke har dyr jakke, spiser kun 500 g kjøtt i uka og vet nøyaktig hva du vil bli når du skal begynne å studere.


Endring starter med deg, sier dem.


Ja, det er sant - men jævla vanskelig. Hvor starter du, liksom?! 


Og det er jo nettopp derfor jeg er her... For å kunne møte deg akkurat der du er, ved at jeg forstår 100% hvordan det er å være ung voksen i 2020.

Hvem er jeg som coach?


Jeg har en BA i psykologi, i tillegg til sertifiseringer innenfor NLP, coaching og positiv psykologi. Jeg har mange års erfaring med å støtte og hjelpe mennesker gjennom prosesser etter arbeid i barnevernet, på ulike instutisjoner og som miljøveileder i ruspsykiatrien.


De siste 2 årene har jeg jobbet aktivt som coach og mental trener, blant annet for 1. divisjons hockeylag og for unge voksne som har mål de ønsker å oppnå. 


I tillegg til å være den som aktivt lytter, er jeg hun som kommer med konkrete tips, lærer bort mentale verktøy og hjelper deg i din prosess med å få positive vibber i hverdagen din. 


Enda viktigere; jeg er hun som er din største fan og beste heiagjeng, hun som går ved siden av deg i nedoverbakkene og løper med deg i oppoverbakkene. Du har alle svarene dine inni deg selv (ja, du leste riktig), og jeg skal være her for å passe på at du forstår hvilken råtass du er!  

 

Jeg mener at det å ta vare på seg selv må læres, akkurat som engelsk og naturfag. Alle fortjener å ha det sinnpsyktbra, og det er nettopp derfor jeg vil jobbe med deg! Jeg brenner for empowement, for målbevissthet, for gråt og for positive tanker.


Er du klar?

    Powered By ConvertKit

    VÅR SYNNØVE SOLBAKKEN

    MÅLSETTINGSCOACH, WORKSHOP- & FOREDRAGSHOLDER    Copyright © All Rights Reserved