Tilbakemeldinger

Bedrifter

___________________________________

Vår Synnøve er en tilstedeværende foredragsholder.


Hun skaper en god dialog og inkluderer alle, samt gir deltakerne enkle verktøy de kan benytte i hverdagen.


Godt å bli minnet på at energien vår bør brukes på det vi kan gjøre noe med, samt påvirke vår egen og våre medmennesker dag med positivitet.


Tilbakemeldingene har vært udelt positive, og Cad avdelingen i Wood takker for en fin ettermiddag.


Lisa Stenberg, avdelingsleder Wood

Man kan tydelig se at Vår brenner for opplysning rundt psykisk helse. Foredraget er lettfattelig for hvermannsen, og man sitter igjen med verktøy som fremmer god psykisk helse.


Tonje Tarud, Styreleder Studentbaren Lillehammer (2018)

Klienter

___________________________________

Jeg opplever Vår som positiv, fleksibel og med en god tilstedeværelse i kontakten.


Det var spennende å erfare hvordan hun tok i bruk ulike verktøy i våre møter.


Hennes øvelser og teknikker ga meg større innsikt når det gjelder egne valg og utviklingsmuligheter. Hun viste også at hun hadde evne til å håndtere dagsaktuelle tema som dukket opp og fant øvelser som passet.


Hanne

Da jeg tok kontakt med Vår ønsket jeg å jobbe med selvtilitt, for å nå mine mål innenfor karriere og for å få så bra livskvalitet som mulig. Da jeg begynte å jobbe sammen med Vår, hadde jeg det ikke bra, men gjennom vårt samarbeid har jeg følt meg litt større og litt sterkere, og nå klarer jeg mer å sette meg selv først å tro på at instinktene mine er riktige.


Jeg har det bra nå, men vet at det fortsatt finnes forbedringspotensiale. Det som har vært mest spennende med samarbeidet er det å legge merke til resultater på ting vi har jobbet med, å se at det faktisk går an å manipulere sitt eget ego til noe bedre. Og noen ganger så er det så enkelt som å bare trenge å lette på den byrden man kan ha over seg til noen andre.


Til andre som vurderer å gå til coach, vil jeg bare si at om du vil utvikle deg på alle plan i livet sånn som karriere, relasjoner, selvfølelse etc.. gå til sinnpsyktbra!


Andreas Adolfsen, Ringerike Panthers Ishockey

Jeg ønsket coaching for å få hjelp til å etablere vaner/rutiner og planlegging av tid.

Jeg hadde utfordringer med å gjennomføre planer og følte lite mestring. Jeg følte at jeg hadde «kjørt meg» litt fast.


Mitt største personlige gjennombrudd ila samarbeidet vårt må ha vært å etablere en god søvnrutine. Jeg har slitt med at jeg har sovet for lite og uregelmessig i mange år, men da vi ble enige om faste tidspunkt for å legge seg og stå opp i ukedagene, gjorde det at det ble mye enklere for meg. I tillegg til at små andre rutiner før leggetid og før jeg våknet opp hjalp. Så enkelt! Det gjorde at jeg etter hvert viste for meg selv at jeg kan etablere rutiner om jeg går inn for det og at jeg følte mestring rundt søvn. Jeg lærte også om det å finne på og å gi meg selv små belønninger. Det er noe jeg syns er vanskelig, men fokuset på det gjorde at jeg nå mer forstår hvor viktig det er å belønne seg selv underveis.


Situasjonen min har endret seg fra da jeg begynte på coaching mtp at jeg har tatt pause fra studenttilværelsen. Det gjør at jeg holder på å etablere nye rutiner, og jeg føler at det jeg har lært hjelper meg med det. Jeg tror også det at jeg begynte å sove mer gjorde at jeg kjente på kroppen at det var på tide å hvile meg. Så derfor har jeg det bedre! Likevel vet jeg at jeg trenger å fortsette å jobbe med meg selv. Jeg føler at jeg gjennom samarbeidet har blitt enda mer klar over hvor mye motstand jeg har mot til å endre og å åpne opp for forandringer.


Det jeg synes har vært spennende er å lære nye teknikker og å få innspill på hvordan jeg kan gjøre oppgaver i hverdagen som føles enkle og gjennomførbare.


Jeg ville sagt GO FOR IT til alle andre som tidligere har tenkt på coaching! Jeg ville fortalt dem at det er kjempeenkelt å booke seg en coachingtime på nettsiden hennes eller sende Vår en melding om de hadde hatt noen spørsmål på forhånd. Jeg ville hvert fall ha anbefalt dem å teste det ut siden du er så imøtekommende, positiv og kan hjelpe til med å endre hverdagen!


Anonym jente, 22 år

Jeg anbefaler Sinnpsyktbra på det varmeste!


Samarbeidet har vært veldig lærerikt og jeg sitter igjen med en større ro og mer tillit til meg selv. Og en aksept på at ting tar tid og at endringer ikke skjer over natta. Det har vært veldig interessant og spennende hva jeg har funnet ut om meg selv underveis, og jeg har fått med meg både store og små verktøy på veien. Jeg har jobbet med vaner jeg visste jeg hadde, men også vaner jeg ikke jeg visste jeg hadde. Og det er kanskje mer fordi jeg ikke har villet se dem, men nå måtte jeg bare være ærlig med meg selv.


Det har vært kjempe gøy rett og slett, og det er takket være en coach som er så raus, engasjert, positiv og ikke minst god på å få en til å tenke gjennom litt selv også. Dette har vært en en god investering i meg selv!!


Elisabeth Barreng, 35 år

VÅR SYNNØVE SOLBAKKEN

MÅLSETTINGSCOACH, WORKSHOP- & FOREDRAGSHOLDERCopyright © All Rights Reserved