Tilbakemeldinger

___________________________________

Jeg opplever Vår som positiv, fleksibel og med en god tilstedeværelse i kontakten.


Det var spennende å erfare hvordan hun tok i bruk ulike verktøy i våre møter.


Hennes øvelser og teknikker ga meg større innsikt når det gjelder egne valg og utviklingsmuligheter. Hun viste også at hun hadde evne til å håndtere dagsaktuelle tema som dukket opp og fant øvelser som passet.


Hanne

Da jeg tok kontakt med Vår ønsket jeg å jobbe med selvtilitt, for å nå mine mål innenfor karriere og for å få så bra livskvalitet som mulig. Da jeg begynte å jobbe sammen med Vår, hadde jeg det ikke bra, men gjennom vårt samarbeid har jeg følt meg litt større og litt sterkere, og nå klarer jeg mer å sette meg selv først å tro på at instinktene mine er riktige.


Jeg har det bra nå, men vet at det fortsatt finnes forbedringspotensiale. Det som har vært mest spennende med samarbeidet er det å legge merke til resultater på ting vi har jobbet med, å se at det faktisk går an å manipulere sitt eget ego til noe bedre. Og noen ganger så er det så enkelt som å bare trenge å lette på den byrden man kan ha over seg til noen andre.


Til andre som vurderer å gå til coach, vil jeg bare si at om du vil utvikle deg på alle plan i livet sånn som karriere, relasjoner, selvfølelse etc.. gå til sinnpsyktbra!


Andreas Adolfsen, Ringerike Panthers Ishockey

Jeg ønsket coaching for å få hjelp til å etablere vaner/rutiner og planlegging av tid.

Jeg hadde utfordringer med å gjennomføre planer og følte lite mestring. Jeg følte at jeg hadde «kjørt meg» litt fast.


Mitt største personlige gjennombrudd ila samarbeidet vårt må ha vært å etablere en god søvnrutine. Jeg har slitt med at jeg har sovet for lite og uregelmessig i mange år, men da vi ble enige om faste tidspunkt for å legge seg og stå opp i ukedagene, gjorde det at det ble mye enklere for meg. I tillegg til at små andre rutiner før leggetid og før jeg våknet opp hjalp. Så enkelt! Det gjorde at jeg etter hvert viste for meg selv at jeg kan etablere rutiner om jeg går inn for det og at jeg følte mestring rundt søvn. Jeg lærte også om det å finne på og å gi meg selv små belønninger. Det er noe jeg syns er vanskelig, men fokuset på det gjorde at jeg nå mer forstår hvor viktig det er å belønne seg selv underveis.


Situasjonen min har endret seg fra da jeg begynte på coaching mtp at jeg har tatt pause fra studenttilværelsen. Det gjør at jeg holder på å etablere nye rutiner, og jeg føler at det jeg har lært hjelper meg med det. Jeg tror også det at jeg begynte å sove mer gjorde at jeg kjente på kroppen at det var på tide å hvile meg. Så derfor har jeg det bedre! Likevel vet jeg at jeg trenger å fortsette å jobbe med meg selv. Jeg føler at jeg gjennom samarbeidet har blitt enda mer klar over hvor mye motstand jeg har mot til å endre og å åpne opp for forandringer.


Det jeg synes har vært spennende er å lære nye teknikker og å få innspill på hvordan jeg kan gjøre oppgaver i hverdagen som føles enkle og gjennomførbare.


Jeg ville sagt GO FOR IT til alle andre som tidligere har tenkt på coaching! Jeg ville fortalt dem at det er kjempeenkelt å booke seg en coachingtime på nettsiden hennes eller sende Vår en melding om de hadde hatt noen spørsmål på forhånd. Jeg ville hvert fall ha anbefalt dem å teste det ut siden du er så imøtekommende, positiv og kan hjelpe til med å endre hverdagen!


Anonym jente, 22 år

Kursdeltakere, Master Your Mind

___________________________________

Jeg anbefaler Sinnpsyktbra på det varmeste!


Samarbeidet har vært veldig lærerikt og jeg sitter igjen med en større ro og mer tillit til meg selv. Og en aksept på at ting tar tid og at endringer ikke skjer over natta. Det har vært veldig interessant og spennende hva jeg har funnet ut om meg selv underveis, og jeg har fått med meg både store og små verktøy på veien. Jeg har jobbet med vaner jeg visste jeg hadde, men også vaner jeg ikke jeg visste jeg hadde. Og det er kanskje mer fordi jeg ikke har villet se dem, men nå måtte jeg bare være ærlig med meg selv.


Det har vært kjempe gøy rett og slett, og det er takket være en coach som er så raus, engasjert, positiv og ikke minst god på å få en til å tenke gjennom litt selv også. Dette har vært en en god investering i meg selv!!


Elisabeth Barreng, 35 år

Det som fikk meg til å melde meg på kurset til Vår var et håp og ønske om endring. Gjennom ukene i kurset har jeg jobbet med å kartlegge vaner, og spesielt uvaner og endre dem til gode vaner. For min del har det handlet om å stabilisere sinnet gjennom å ikke agere på de samme vanemønsterne. Det viktigste for meg har vært motivasjonen jeg har fått gjennom Vår og MYM gruppa. Hun har fått meg i gang, fått meg til å ønske å gjennomføre og få til de tingene jeg ønsker.


Før jeg startet på kurset hadde jeg det helt greit, men ikke optimalt. Nå føler jeg meg mer stabil, og mer i kontroll over egne følelser. Og jeg er mye mer klar over hva som er godt for meg, og hvilke ting jeg ikke bør gjøre som er vonde for meg.


Det som har vørt spesielt spennende med å ha vært med er perspektivene man får gjennom Vår og resten av MYM gruppa, og hvordan man kan se på problemene sine på nye måter for å knekke koden.


Vår har vært ekstremt hjelpsom hele veien, med et genuint ønske om at hele gruppa skal nå målene sine. Jeg husker under vår første time sa jeg til Vår at jeg skal "prøve å få det til". Da fikk jeg beskjed om at jeg ikke skulle "prøve" jeg skulle bare gjøre det. Den måten å snakke til seg selv på har vært konstruktiv og viktig, og jeg har trengt at noen utenforstående har hjulpet meg igang.


Det eneste jeg skulle ønske var annerledes med dette kurset er et enda lenger program :D


Til andre som vurderer å bli med ville jeg sagt at jeg tror hvem som helst hadde hatt bruk for dette kurset. Man tror det kanskje ikke selv, men det kan gi veldig gode verktøy for å holde seg i gang, og nå målene sine.


Kursdeltaker, 22 år

Jeg anbefaler virkelig både coaching og kurs gjennom Sinnpsyktbra.


Vår knows her shit. I tillegg til å sitte på masse kunnskap, er hun også motiverende, hjelpsom og har stor forståelse for alle små og store utfordringer. Det er befriende å kunne snakke med en utenforstående person på denne måten.


Jeg tenkte at jeg ikke hadde så mye å jobbe med, men OHOI, der tok jeg feil. Vi har nok alle mye å jobbe med, og Vår hjelper oss frem til hva det kan være som ligger gjemt bak årevis med negative tanker og vaner.


Jeg er så glad for at jeg meldte meg på dette kurset, og tar med meg all kunnskapen videre for å gå enda dypere i meg selv. Dette er noe, etter min mening, alle burde vært gjennom flere ganger i løpet av livet for å få det litt bedre med seg selv.


Mina Solbakken, 28 år

Det største må være når æ oppdaga i praksis kor mye mer arbeidskapasitet æ fikk gjennom å kutte ut energien min på ting æ ikke hadde lyst å bruke tida mi på ❤


Annikken, 31 år

Bedrifter

___________________________________

Vår Synnøve er en tilstedeværende foredragsholder.


Hun skaper en god dialog og inkluderer alle, samt gir deltakerne enkle verktøy de kan benytte i hverdagen.


Godt å bli minnet på at energien vår bør brukes på det vi kan gjøre noe med, samt påvirke vår egen og våre medmennesker dag med positivitet.


Tilbakemeldingene har vært udelt positive, og Cad avdelingen i Wood takker for en fin ettermiddag.


Lisa Stenberg, avdelingsleder Wood

Man kan tydelig se at Vår brenner for opplysning rundt psykisk helse. Foredraget er lettfattelig for hvermannsen, og man sitter igjen med verktøy som fremmer god psykisk helse.


Tonje Tarud, Styreleder Studentbaren Lillehammer (2018)

    Powered By ConvertKit

    VÅR SYNNØVE SOLBAKKEN

    MÅLSETTINGSCOACH, WORKSHOP- & FOREDRAGSHOLDER    Copyright © All Rights Reserved